Mübarek Ramazan ayı, 11 Mart itibariyle başlıyor. Bu mübarek ayı büyük bir coşku ile karşılayan vatandaşlar yine ellerini semaya yükseltecek, teravih namazları ile camileri dolduracaklar. Sosyal medya kullanıcıları da en güzel ve görselli Ramazan ayı mesajları ve sözlerine ulaşmak için araştırmalar yapıyorlar. İşte 2024 yılına özel Hoş geldin Ya Şehr-i Ramazan ayı mesajları.

Hoş Geldin Ramazan Mesajları ve Sözleri 2024

Gözlerimiz ışık dolsun, gönüllerimiz iman aşkına boğulsun, avuç içlerimiz dua dolu olsun. Bu mübarek ayda bütün dualar kabul, bütün sadakalar makbul, bütün oruçlar kabul olsun. Ramazan ayınız mübarek olsun.

Yağmur gibi bereketli ve yağmur tanecikleri kadar tatlı bereketli Ramazanlar dilerim.

En ışıltılı bakışların gözlerinde, en tatlı sözlerin kulaklarında, tüm mutlulukların avuçlarında ve en sonsuz sevgilerin gönlünde yaşayacağı Ramazan Ayı geçirmenizi dilerim.

Ruhlarımız huzur bulsun, sofralarımız anlam dolsun, Ramazan ayımız mübarek olsun. Hayırlı Ramazanlar.

Ufak sofralarınızda bol ve bereketli iftarlar dilerim, Ramazan Ayınız mübarek olsun.

Avuç içlerinizde sakladığınız bütün duaların kabul olması dileğimle. Hayırlı ramazanlar. Ramazan ayında ailenizin nafakasını geniş tutunuz! Bu ayda yapılan harcama, Allah yolunda yapılan harcama gibi sevaptır.

Ramazan ayı girdiği zaman cennet kapıları açılır, cehennem kapıları kilitlenir, şeytanlar zincire vurulur. Hayırlı Ramazanlar.

Başlangıçlar sonuçların tecelli yeridir… Rahmet ile başlayan Ramazan ayının Kurtuluş ile Tecelli bulması temennilerimle… Hoş geldin on bir ayın sultanı.

Bütün dualar gül kokar bu ay. İmanı yüksek ilmi derin olanlar bilir ki Ramazan ayı ayların en makbulüdür. Bu ayı oruçla, namazla ve niyazla geçirmenizi temenni eder Ramazan ayınızı kutlarım.

Güzelliğin, birliğin ve beraberliğin içerisinde olduğu Ramazan-ı Şerif'inizin mübarek olmasını diliyorum. Edeceğiniz samimi tövbelerle Allah'a geri döneceğiniz, Allah'a yaklaşmanızı sağlayan Ramazan ayınızı en içten dileklerimle kutluyorum.

Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu, rahmetlerin yağmur gibi yağdığı bu mübarek Ramazan ayının sizlere güzellikler getirmesini dilerim.Ramazan Ayına Özel En Güzel Hoş Geldin Mesajları Ve Sözleri (1)

On bir ayın sultanı kapıda. Bu ay bütün gönüller ibadetten yana, bütün yürekler aynı çatı altında. Muhammet (s.a.v) bu ay sizin kapınızda. Güzel gönlünüzden geçen her hayırlı işin avuç içlerinize dolmasını diler mübarek Ramazan ayınızı kutlarım.

Bu özel zaman diliminde paylaştığınız mesajların ve sözlerin anlamlı olması, sevdiklerinizle paylaştığınız duyguların daha da derinleşmesine vesile olacaktır. Ramazan ayının bereketi ve güzellikleriyle dolu bir şekilde geçmesini dileriz.